Táncolni és pihenni vágyók figyelem!

Az őszi napokon mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, egy kis pihenés. Tudjuk jól, mennyire nehéz számodra is a dolgos mindennapokban megszervezni egy kis üdülést, lazítást.

Ugye jól jönne egy kis felfrissülés?

Az ősz beköszöntével sokan tapasztalják az őszi fáradtság jeleit: állandó álmosság, levertség, kedvetlenség, karikás szemek. Nem is csoda, hiszen szinte egyik napról a másikra nem ér minket elég napfény, fúj a szél, hideg van és sötét. 

Minden kellemetlen tünete ellenére az őszi fáradság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója.

Mit tehetünk a jókedvünk megőrzése érdekében?

Próbáljunk sok időt természetes fényben tölteni, legyünk a napsütéses napokon minél többet a szabadban, a friss levegőn!

A munkát és terhelést csökkentve, szánjunk kicsit több időt magunkra. Ebben sokat segíthet egy wellness hétvége.

Ha aktív, egyben kellemes elfoglaltságokat tervezel, mi most segítséget nyújtunk Neked a megvalósításában.

Hogyan kaphatsz egy hétvégén többet abból, amit szenvedélyesen szeretsz, úgy hogy mellette mégis pihensz?

Ebben szeretnénk segíteni Neked most.

A tánciskola ősszel is wellness hétvégét szervez, a táncolni és kikapcsolódni vágyóknak.

Az energia szintedet feltöltheted az őszi wellness hétvégénken.

Tarts velünk egy wellness hétvégére, ahol elfelejted a gondjaidat és a táncórák garantáltan jó kedvre fognak deríteni.

JELENTKEZEM A WELLNESS HÉTVÉGÉRE

Megtaláltuk az erre legalkalmasabb helyszínt,

a Hotel Villa Völgy****Eger Wellness és Konferencia

A Hotel Villa Völgy**** Wellness & Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket.
A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők, ezért ajánljuk a szállodát azoknak is, akik szeretnének belekóstolni a nyüzsgő Szépasszonyvölgy hangulatos mindennapjaiba.

A csodálatos parkkal körülvett szállodakomplexum 3 különálló épületből áll. Főépületünben található a Recepció és a Bár, a felettük lévő két szinteken kerültek kialakításra a meleg színekkel megálmodott deluxe szobák, melyek természetes pihentető atmoszférát teremtenek és egy exkluzív Design Étterem.

A wellness részleg hangulatos színvilága, igényesen kialakított belső terei, szolgáltatások széles skálája egész évben biztosítja a garantált kikapcsolódást. Itt tartózkodásuk alatt a szállóvendégek rendelkezésére áll a szálloda szezonálisan tartó élménystrandja (élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló) és egész évben működő beltéri wellness részlege (beltéri úszómedence, élménymedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, sókamra, jég-gőz-aromakabin, korszerű erő-és kardiógépekkel felszerelt fitnessterem, mediterrán pihenő).

Két éttermük a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket is kínál. A szálloda 2021-ben csatlakozott új projektként a  Villa Völgy Pincészet (egykori Vincze Pincészet) melynek kiváló borait kóstolhatják meg szállóvendégeiknek szervezett borkóstoló vagy borvacsora keretében, továbbá szerveznek pincelátogatást és szüreti programokat is.

Nagycsoportos élményhétvége Egerben.

  • Tüzes kubai ritmusok

  • Szárnyaló-lendületes páros táncok

  • Stílus és mozgásórák

  • Bőséges és változatos ételek

  • Fergeteges buli és meglepetés vár Rátok!

Gyere, tarts velünk Te is!

JELENTKEZEM A WELLNESS HÉTVÉGÉRE

Táncosaink ezt fogalmazták meg az előző rendezvényünkről.

– B. Edit: Quickstep – kuriózum, újdonság volt a tanult táncok mellett. Örültem, hogy kipróbálhattam egy kis részletet belőle. Bachata – az örök szerelem. Jól esett felfrissíteni korábban már megszerzett tudásomat. Tangó – stílus, technika, ami a tánc karakterét megadja. Nagyon élveztem a műhelymunkát. Jó lenne ebből év közben is becsempészni valamennyit az órákra.

– V. Marianna: Bachata, a stílusa, a zene ritmusa közel áll hozzám és a megtanított első néhány lépést is élvezetes volt táncolni.

Merülj el Velünk Te is, legyél gazdagabb az itt töltött közös pihenéssel

2022. november 12-13-ig (szombat-vasárnap), lehetőség van pénteki érkezésre is.

2 (vagy 3) napos wellness hétvége Egerben.

Programterv:

  • Szombaton érkezés kb. 9.00-tól

  • Délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd

  • Délután wellness vagy egyéb kulturális programok

  • Vacsora, majd este buli: kb. 20.00-tól

  • Vasárnap, délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd, wellness és hazautazás

Hotel Villa Völgy****Eger Wellness és Konferencia

3300 Eger, Tulipánkert u. 5.

www.villavolgy.hu

Időpont: 2022. november 12-13-ig (szombat-vasárnap).

vagy

2022. november 11-13-ig (péntek-vasárnap).

INFORMÁCIÓ: +36-20/553-9900

Foglalás már most lehetséges

Az ár tartalmazza: 1 (vagy 2) éjszakai szállást svédasztalos reggelis ellátással (ebéd és vacsora nélkül), wellness részleg használatát, ingyenes vezeték nélküli internettel. A táncoktatás költségét, a terembérletet, és a buliban való részvételt.

Természetesen igen. Oktatási módszerünk segítségével a nemek aránya nem okoz problémát. A „Nekem van párom, én vele fogok táncolni!” típusú felfogás nem állja meg a helyét az Iskolánkban, hiszen mi szeretnénk, ha mindenki a saját párján kívül, mással is ugyan olyan jól tudna táncolni, mint a sajátjával. Iskolánkban a nemek eltérő aránya minimális, ezen eltérést pedig oktatási módszerünk segítségével ki tudunk egyenlíteni. Néhány magasabb szintű csoportoknál már az is előfordul, hogy a férfiak nem csak a táncban, hanem a létszámban is átveszik a vezetést a lányokkal szemben.