Gyakran ismétlődő kérdések

Lesz-e párom illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?

Természetesen igen. Oktatási módszerünk segítségével a nemek aránya nem okoz problémát.

„Nekem van párom, én vele fogok táncolni!” típusú felfogás nem állja meg a helyét az iskolánkban, hiszen mi szeretnénk, ha mindenki a saját párján kívül, mással is ugyan olyan jól tudna táncolni, mint a sajátjával.

Iskolánkban a nemek eltérő aránya minimális, ezen eltérést pedig oktatási módszerünk segítségével ki tudjuk egyenlíteni.

Néhány magasabb szintű csoportoknál már az is előfordult, hogy a férfiak nem csak a táncban, hanem a létszámban is átveszik a vezetést a lányokkal szemben.

Nem vagyok-e túl idős, hogy elkezdjek táncolni?

Szerintünk jobb később, mint soha. Ezért hozzánk 14 éves kortól bárki jöhet táncolni, aki magabiztos tánctudást akar elsajátítani, szeretne kikapcsolódni, vagy akár a mindennapi mozgásigényét szeretné kielégíteni.

Egy indiai mondás:

„50 éves kor felett a napi mozgás igényünket, napi fél óra tánccal tökéletesen kielégíthetjük.”

Jelenleg legidősebb tanítványunk 72 éves.

Én is meg tudok tanulni táncolni?

Mindenki más céllal jön a Salsa Ritmo és Turmix Tánciskolába, de a legtöbben a mozgás öröme miatt, hogy kikapcsolódjanak, és egy kicsit kiszállhassanak a mindennapi mókuskerékből. A hozzánk járók hobbi szinten tanulják a táncokat, vidámság, jókedv, kíséretével családias légkörben.

Kurzusainkon oktatott táncokat bárki meg tudja tanulni az oktatók segítségével, bár a tanulási sebesség egyénenként változhat.

Az itt tanult különböző táncok alapjait bulikon magabiztosan, aggályok nélkül alkalmazhatja, így önfeledten jól érezheti majd magát. 🙂

Van-e lehetőség magasabb szinten táncolni?

Természetesen igen, a táncnak több műfajában, különböző szinteken tartjuk tanfolyamainkat, melyben Te is egyre magasabb szinten kipróbálhatod magadat. (kezdő, középhaladó, haladó, haladó I, haladó II.)

Mennyi ideig tart egy tanfolyam?

Egyénenként változó! 🙂

Normál esetben egy tanfolyam 13 alkalomból, alkalmanként 1,5 órából áll Nyíregyházán és Debrecenben egyaránt.

Új kezdő tanfolyamokhoz a bemutató órát követő két hétben lehet még csatlakozni, utána már csak a következő kurzusban tudsz részt venni.

Mikor indulnak új, kezdő tanfolyamok?

A Turmix Tánciskola kora tavasszal és ősszel hirdet új kezdő kurzusokat.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A fizetendő összeg helyszínenként és személyenként különböző lehet, mivel többféle fizetési lehetőségek kínálunk.

Az órákon való részvétel teljes bérlet, havi bérlet és alkalmi jegy megváltásával történhet.

Havi bérletünk, ami 4, ill. 5 alkalomra szólnak már 25%-os megtakarítást eredményez az alkalmi jegyhez képest.

A teljes bérlet a legkedvezőbb ajánlatunk, mely a kurzus teljes időszakára (13 alkalom) vonatkozik, mely 30%-os megtakarítást jelent óránként az alkalmi jegyhez képest, és 14%-os megtakarítást a havi bérlethez képest.

További kedvezményre jogosult az, aki a Társastánc és a Salsa kurzusainkat egy időben, párhuzamosan végzi, abban az esetben ő Kombinált Bérlet váltására kap lehetőséget, ami 10-10% kedvezményre jogosítja fel mindkét bérlet árából.

A megváltott bérletek alkalmakra szólnak, ez azt jelenti, hogy előfordulhat egy-két hiányzás, de a magabiztos tánctudás alapja, az órákon való rendszeres részvétel.

Két személy nem használhat egy bérletet, és a bérleteket nem lehet másra átruházni!

Részletes információ, konkrét összegekről a bemutató esten illetve telefonon keresztül kapható. Tel: 06-20-553-9900

Vannak-e szabad fiúk/lányok?

Igen, vannak, ezért jöhetsz szólóban is táncolni. Sokan elmondhatják, hogy új ismerősökre, barátokra, kapcsolatokra tettek szert a tánctanulás közben, iskolánkban. Az itt született ismeretségekből már több mint 20 házasság köttetett a Tánciskolánkon belül. Ez irányú megmozdulások minket nagy örömmel töltenek el.

Tánc közben olykor elég nagy port kavarunk, de kérjük, hogy a méhecske típusú emberek, kik virágról-virágra szállnak, ne itt portalanítsanak! Előre is köszi. 🙂