Táncolni és pihenni vágyók figyelem!

A tavaszi napokon mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, egy kis pihenés. Tudjuk jól, mennyire nehéz számodra is a dolgos mindennapokban megszervezni egy kis üdülést, lazítást.

Ugye jól jönne egy kis felfrissülés?

A szürke téli napok után sokakon úrrá lesz  a tavaszi fáradtság. A tavasz közeledtével éreznünk kellene, amint az ébredő természet feltölt energiával, mégis ezekben a kora tavaszi napokban sokan bágyadtak, aluszékonyak. Minden kellemetlen tünete ellenére a tavaszi fáradság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója, amikor is a téli üzemmódról tavaszira vált át. Ez az átállás azonban tovább emészti a tél során egyébként is megcsappant energiatartalékainkat.

Mit tehetünk a jókedvünk megőrzése érdekében?

Próbáljunk sok időt természetes fényben tölteni, legyünk a napsütéses napokon minél többet a szabadban, a friss levegőn!

A munkát és terhelést csökkentve, szánjunk kicsit több időt magunkra. Ebben sokat segíthet egy wellness hétvége.

Ha aktív, egyben kellemes elfoglaltságokat tervezel, mi most segítséget nyújtunk Neked a megvalósításában.

Hogyan kaphatsz egy hétvégén többet abból, amit szenvedélyesen szeretsz, úgy hogy mellette mégis pihensz?

Ebben szeretnénk segíteni Neked most.

A tánciskola idén tavasszal is wellness hétvégét szervez, a táncolni és kikapcsolódni vágyóknak.

Az energia szintedet feltöltheted a tavaszi wellness hétvégénken.

Tarts velünk egy wellness hétvégére, ahol elfelejted a gondjaidat és a táncórák garantáltan jó kedvre fognak deríteni.

Megtaláltuk az erre legalkalmasabb helyszínt,

a Hunguest Hotel Erkel***.

Az egyetlen gyulai szálloda közvetlen átjárással a Várfürdőbe.

Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett Hunguest Hotel Erkel kellemes környezetben, barátságos légkörben, szeretettel várja vendégeit.

A szálloda az Alföld déli részén, az enyhe klímájú, hangulatos, történelmi fürdővárosában – Erkel Ferenc szülővárosában – Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással az ötcsillagos minősítésű Várfürdőbe.

…. ahol a pihenéshez minden megtalálható!

 

A szálloda Munkácsy szárnya 122 szobával rendelkezik. Ebből 97 standard kétágyas szállodai szoba, 25 tágas légkondicionált superior, melyből 2 akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik (mozgáskorlátozott vendégeink számára kísérővel alkalmas). Minden szobában található színes televízió és telefon, valamint kis méretű hűtőszekrény. Superior és akadálymentesített superior szobáink bővített szolgáltatásokat kínálnak vendégeinknek: szobaszéfet helyeztünk el. Teljes nemdohányzó szintek, illetve szobák állnak a látogatóink rendelkezésére. Szállodánk Munkácsy szárnya nem erkélyes.

 

Nagycsoportos élményhétvége Gyulán.

  • Tüzes kubai ritmusok

  • Szárnyaló-lendületes páros táncok

  • Stílus és mozgásórák

  • Bőséges és változatos ételek

  • Fergeteges buli és meglepetés vár Rátok!

Gyere, tarts velünk Te is!

JELENTKEZEM A WELLNESS HÉTVÉGÉRE

Táncosaink ezt fogalmazták meg az előző rendezvényünkről.

– B. Edit: Quickstep – kuriózum, újdonság volt a tanult táncok mellett. Örültem, hogy kipróbálhattam egy kis részletet belőle. Bachata – az örök szerelem. Jól esett felfrissíteni korábban már megszerzett tudásomat. Tangó – stílus, technika, ami a tánc karakterét megadja. Nagyon élveztem a műhelymunkát. Jó lenne ebből év közben is becsempészni valamennyit az órákra.

– V. Marianna: Bachata, a stílusa, a zene ritmusa közel áll hozzám és a megtanított első néhány lépést is élvezetes volt táncolni.

Napsütötte síkság, rét, kiterjedt legelők, a festői Körösök övezte árterek, nádasok, körülötte erdők, idilli kertek és gyümölcsösök, kecses falvak, kisvárosok, köztük a 32 ezer lakosú Gyula, pár kilométerre a magyar-román határátkelőtől. Itt a kulturális sokszínűség a mindennapok története, magyar, német és román hatások befolyásolják a szokásokat, a konyhát, a muzsikát, az élet apró mozzanatait. Ennek az együttlétnek, gondolkodásnak és kitartó összefogásnak az eredménye az, hogy az utóbbi években megújult a belváros, kiépült a sétálóutca, a szökőkútrendszer és tízezernyi virág szegélyezi az utcákat, mellyel Gyula 2007-ben és 2014-ben Virágos Magyarországért első helyezettje lett a városi kategóriában. Talán mindent elmond a városról az, hogy a 2008-ban a Kultúra Magyar Városa címet adományozták a településnek a 700 éves múlt, a gondosan őrzött történelmi emlékek, közgyűjtemények támogatása és nem utolsó sorban a gazdag kulturális programjai eredményeképpen. Ma már a „Nyár” itt az újévi hangversenytől a szilveszteri bálig tart. Ahogy mondják „..Gyulán mindig történik valami!”

Merüljön el Velünk Te is, legyél gazdagabb az itt töltött közös pihenéssel 2019. április 6-7-én!

2 napos wellness hétvége Gyulán.

Programterv:

  • Szombaton érkezés 9.00-tól

  • Délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd, délután wellness, vár látogatás

  • Vacsora, majd este buli: 20.00 – tól

  • Vasárnap, délelőtt táncoktatás (2 teremben 3 óra), ebéd, délután városnézés és hazautazás

Hunguest Hotel Erkel,

Gyula, Várkert u. 1.

www.hunguesthotelerkel.hu

Időpont: 2019. április 6-7. (szombattól-vasárnapig)

INFORMÁCIÓ: +36-20/535-9900

Foglalás már most lehetséges

2 nap / 1 éjszaka

Részvételi díj: 2019. március 15-tól

37 990 Ft / főtől

(elhelyezés a Munkácsy*** szárnyban kétágyas szobában)

Páros akció! Két fő jelentkezése esetén:

33 990 Ft / főtől

(elhelyezés a Munkácsy*** szárnyban kétágyas szobában)

Az ár tartalmazza: 1 éjszakai szállást büféreggelivel, 1 főétkezéssel (szombati vacsora), várfürdő belépővel (1 napos belépő), ingyenes vezeték nélküli internettel. A táncoktatás költségét, a terembérletet, a buliban való részvételt és az idegenforgalmi adót.

Kattints ide és foglalj

Van lehetőség  2 éjszakás foglalásra, azoknak akik már a pénteki napon Gyulára szeretnének utazni.

Részletek és árak a foglalási (jelentkezési) gombra kattintva olvashatók.

Foglalás már most lehetséges
AKCIÓS JELENTKEZÉS
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Természetesen igen. Oktatási módszerünk segítségével a nemek aránya nem okoz problémát. A „Nekem van párom, én vele fogok táncolni!” típusú felfogás nem állja meg a helyét az Iskolánkban, hiszen mi szeretnénk, ha mindenki a saját párján kívül, mással is ugyan olyan jól tudna táncolni, mint a sajátjával. Iskolánkban a nemek eltérő aránya minimális, ezen eltérést pedig oktatási módszerünk segítségével ki tudunk egyenlíteni. Néhány magasabb szintű csoportoknál már az is előfordul, hogy a férfiak nem csak a táncban, hanem a létszámban is átveszik a vezetést a lányokkal szemben.