Záró Rendezvények!

Hamarosan véget ér az őszi tanfolyam, s hagyományainkhoz híven ismét záró esttel, bállal koronázzuk meg tanfolyamaink végét.

Ez egy remek alkalom, hogy önfeledten táncolhassunk, s együtt bulizhassunk.

Ezen rendezvényeinkre csak előzetes jelentkezés alapján tudjuk fogadni régi és új tanítványainkat, valamint ismerőseiteket, családtagjaitokat és mindazokat, akik szeretnének egy jó csapattal táncolni.

Dresszkód: Szolid elegancia

Rendezvények időpontjait lent megtalálod.

Egyéb részletekért hívd a 06-20-553-9900-es telefonszámot.

Debreceni Záró Est (Salsa-Bachata-Társastánc):

2025. december 6-án (szombat) 18.00-tól, ahova a “Nyíregyházi” táncosokat is várjuk.

Italfogyasztás csak a büféből lehetséges. 

Választható menük:

  • Vaslapos parmezános limeos csirkemell steak, édesburgonya hasábbal.
    Mustáros rántott karaj, basmati rizzsel, majonézes jégsalátával.
    Somlói galuska.
  • Sajttal-sonkával-barackkal töltött jércemell rántva.
    Sertés flekken (pirosra sült tarja), tejfölös burgonyapürével, franciasalátával.
    Aranygaluska vaníliasodóval.
  • Vega-vegán és minden mentes: Sült krémes zöldségek szélesmetélt gluténmentes tésztával.
    Gesztenyepüré növényi tejszínhabbal.

Helyszín:

 Semann étterem, Debrecen, Szoboszlói út 50.

Nyíregyházi Záró Est (Salsa-Bachata-Társastánc):

2025. december 13-án (szombat) 18.00-tól, ahova a “Debreceni” táncosokat is várjuk.

Italokat behozhatok erre a rendezvényre, de a büféből is megoldható. 

Választható menük:

  • Kéregben sült tarja, grill csirkecomb filé, párolt rizs, párolt zöldség, házi kevert saláta. Vasárnapi krémes tarte mézes dekorral.
  • Csirkemell sokmagvas bundában, sertésborda pankómorzsában, párolt rizs, hasábburgonya, csemege uborka. Karácsonyi mousse.
  • Sült kacsacomb párolt pezsgős lilakáposztával, hagymás tört burgonya. Paleo szelet.
  • Vega menü: Tejszínes zöldséges penne. Paleo szelet.

Helyszín:

 Campus Étterem (Nyíregyházi Egyetem étterme), Nyíregyháza, Sóstói u. 31/B