Záró Rendezvények!
Hamarosan véget ér az őszi tanfolyam, s hagyományainkhoz híven ismét záró esttel, bállal koronázzuk meg tanfolyamaink végét.
Ez egy remek alkalom, hogy önfeledten táncolhassunk, s együtt bulizhassunk.
Ezen rendezvényeinkre csak előzetes jelentkezés alapján tudjuk fogadni régi és új tanítványainkat, valamint ismerőseiteket, családtagjaitokat és mindazokat, akik szeretnének egy jó csapattal táncolni.
Dresszkód: Szolid elegancia
Rendezvények időpontjait lent megtalálod.
Egyéb részletekért hívd a 06-20-553-9900-es telefonszámot.
Debreceni Záró Est (Salsa-Bachata-Társastánc):
2025. december 6-án (szombat) 18.00-tól, ahova a “Nyíregyházi” táncosokat is várjuk.
Italfogyasztás csak a büféből lehetséges.
Választható menük:
- Vaslapos parmezános limeos csirkemell steak, édesburgonya hasábbal.
Mustáros rántott karaj, basmati rizzsel, majonézes jégsalátával.
Somlói galuska. - Sajttal-sonkával-barackkal töltött jércemell rántva.
Sertés flekken (pirosra sült tarja), tejfölös burgonyapürével, franciasalátával.
Aranygaluska vaníliasodóval. - Vega-vegán és minden mentes: Sült krémes zöldségek szélesmetélt gluténmentes tésztával.
Gesztenyepüré növényi tejszínhabbal.
Helyszín:
Semann étterem, Debrecen, Szoboszlói út 50.

Nyíregyházi Záró Est (Salsa-Bachata-Társastánc):
2025. december 13-án (szombat) 18.00-tól, ahova a “Debreceni” táncosokat is várjuk.
Italokat behozhatok erre a rendezvényre, de a büféből is megoldható.
Választható menük:
- Kéregben sült tarja, grill csirkecomb filé, párolt rizs, párolt zöldség, házi kevert saláta. Vasárnapi krémes tarte mézes dekorral.
- Csirkemell sokmagvas bundában, sertésborda pankómorzsában, párolt rizs, hasábburgonya, csemege uborka. Karácsonyi mousse.
- Sült kacsacomb párolt pezsgős lilakáposztával, hagymás tört burgonya. Paleo szelet.
- Vega menü: Tejszínes zöldséges penne. Paleo szelet.
Helyszín:
Campus Étterem (Nyíregyházi Egyetem étterme), Nyíregyháza, Sóstói u. 31/B

