Mi a Zumba?

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti „gyorsan mozogni, és szórakozni”. Kolumbia Cali nevű városában a 90-es évek közepén kezdődött. Atyja Beto Perez aerobik és latin tánc oktató, aki a salsa, merengue és cumbia slágerekre építve könnyed figurákkal megspékelve forradalmasította a fittnest.

Beto Perez egy szép napon aerobik órájára megérkezve döbbent rá, hogy otthon hagyta a szükséges zenéit. Az óra megmentése érdekében előkapta Latin zenéit (tradicionális salsa, merengue, cumbia slágerek vágatlan eredeti változatban akusztikus hangszerelésben) és improvizált. Levezette élete első “Zumba® aerobik” óráját. Ez volt számára az első óra, amikor nem kellett vendégeiért harcolnia, hiszen ők saját magukat motiválták, majd az óra végére rajongóvá is váltak. A véletlenből született meg a Zumba® Fitness Party.

Zumba tanfolyam

Legyél Te is részese e csapatnak!

A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Csoportjainkhoz bármikor csatlakozhatsz! Nem kell semmilyen táncos előképzettség, egyetlen alapfeltétel a jó hangulat!

A ZUMBA időpontja Debrecenben

Itt tudsz jelentkezni

A zumba órákat, heti rendszerességgel a szerdai esti órákban 18.00-19.00-ig fogjuk tartani. Csoportjainkhoz bármikor csatlakozhatsz! Nem kell semmilyen táncos előképzettség, egyetlen alapfeltétel a jó hangulat!

Kérdésed van?

Telefonos ügyfélszolgálatunk 8-15 óra között áll rendelkezésedre, csak hívj minket bátran a

+36-20/553-9900-as számon!

Ha inkább e-mailt írnál nekünk, ezt az uzenet@turmixtanciskola.hu címen teheted meg.

Induló kubai salsa tanfolyamaink

Gyere el és tapasztald meg ezt a táncot.

Hogyan vehetek részt?