Segítünk, hogy álmotok valóra váljon!

Valljuk be őszintén!   A lányok már kisgyermekként királynők szeretnének lenni, a fiúk pedig erős vitézek, akik kiállják a próbákat és elnyerik a királylányok kezét.

Sokszor egészen pontosan látják magukat egy szép hosszú uszályos ruhában forogni a táncparketten az esküvői vendégsereg ámulatára.

                                          … és akkor eljön a nap, amikor mindez valóra válik.

A legapróbb részletek is a helyükre kerülnek a megfelelő helyszíntől kezdve a díszlet színén át a zenekarig. Ám gyakran a sorban csak utolsóként gondol a pár az esküvői nyitótáncra. 

Pedig ezzel lehet igazán megkoronázni az eseményt!

Kis idő- és energia ráfordítással igazi meglepetést szerezhettek a vendégeiteknek és megmutathatjátok, milyen jó párt is alkottok. Egy szépen megkoreografált és jól kivitelezett nyitótánctól készült felvételt büszkén meg lehet osztani, és évek múltán is élmény újra megtekinteni. Ráadásul a tánctudás később is hasznotokra válhat, például barátaitok esküvőjén vagy bármilyen táncos eseményen.

Az egyszerű is lehet nagyszerű!

Egy esküvői nyitótánc betanításához minimum 4 alkalomra van szükség. Az esküvői tánctanítás teljes mértékben igazodik az egyéni igényekhez, sőt, kérésre a tanár házhoz is megy. Az egyéni időbeosztás mellett, segítünk a zeneválasztásban, a koreográfiában és a megfelelő stílus kialakításában is.

Hengereljétek le rokonaitokat, barátaitokat egy emlékezetes nyitótánccal a nagy napon!

Szeretnétek, ha a ti esküvői táncotok is igazán emlékezetes lenne, de még nem tudjátok, pontosan milyen stílust válasszatok?

Hogy a döntésben segítsünk, kedvcsinálónak összegyűjtöttünk pár videót a világ különböző részéről:

Angolkeringő

Esküvői nyitótánc

Bécsi keringő

Tipikus esküvői nyitótánc

Tangó

Varázslatos esküvői nyitótánc

Rocky

Nyitótánc

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen tanulnál esküvői táncot?