Légy tagja Kelet-Magyarország egyik leggyakorlatiasabb tánciskolájának

A Salsa Ritmo egy baráti hangulatú, pár fős iskola, ahol mindenki azért dolgozik, hogy a leggyakorlatiasabb praktikákat átadhassuk a kubai salsa és a társas tánc iránt érdeklődő férfiaknak és hölgyeknek.

Piszkosul részletes felkészült órákkal, online oktatóanyagokkal, aktív gyakorló estekkel, wellness hétvégékkel, nyári táborokkal segítünk a tánc iránt érdeklődőknek abban, hogy  meg tudják érteni ÉS meg tudják valósítani álmaikat vágyaikat és elképzeléseiket. Azt szokták mondani rólunk a diákjaink, hogy mi vagyunk Magyarország leggyakorlatiasabb tánciskolája.

Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Ide keresünk FOLYAMATOSAN csapattagokat:

  • Táncoktató

Jelentkezni az oldal alján tudsz

Csatlakozz csapatunkhoz

Nézd meg, hogy milyen a hangulat nálunk! 🙂

Ezért jó velünk dolgozni

Top szakmai színvonal

Nyugodtan nézz körül a honlapunkon, nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink. Vedd észre, hogy odafigyelünk a designra, az apróságokra, a szakmánkra meg főleg. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is!

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkavégzéshez.

Pozitívak és gyorsak vagyunk.

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen és bizony nem vagyunk lassúak: nyitott és proaktív elmével tevékenykedünk.

Fiatal csapat

Minden csapattagunk elég fiatal és nyitott. Egész biztos, hogy a jól bevált dolgok mellett számos új dologgal is fogsz találkozni.  Mindenki gyorsan tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Folyamatos tanulás mindenkinek

Mi hiszünk a fejlődésben, ezért hogy a szakmádban folyamatosan képezhesd magad, havi szinten, képzésekben részesítünk, plusz egyénileg is fejlődhetsz könyvekből és videó anyagokból. Ez neked is és nekünk is hasznos – ezért biztosítuk rá időt és lehetőséget.

Magyar László

Én vagyok az alapító és a tulajdonos.

Ez a kép nagyon jól sikerült, szóval ki akartuk tenni ide, de valójában a mindennapokban, farmerben, pólóban, és pulcsiban fogsz velem találkozni. Sokat mókázunk, parodizálunk, szóval nem savanyú nálunk a hangulat. Azonban az eredményeink elérését nagyon komolyan vesszük és mindent megteszünk azért, hogy elérjük őket.  Tőled is ugyan ezt várjuk.

Ilyen volt a hangulat 2015 november 14.-én a Salsa Ritmo Debreceni 10. születésnapján.

Ha érdekel a táncoktatás, őszintén hisszük, hogy nálunk gyakorlatorientáltabb helyen nehezen dolgozhatsz ma Magyarországon.

Ha a mi csapatunk tagja leszel, akkor a munkád nem naplóírásból és meetingekből fog állni – noha része lesz majd a teendőidnek az, hogy dokumentáld az elvégzett munkádat és egyeztess velem / a diákokkal – hanem tényleges eredményt fogsz elérni.

Komplett órákat vezetsz, a saját oktatóanyagaink segítségével, fejlesztő ötleteket készítesz saját kezűleg, koreográfiákat tervezel. Nálunk a szakmai pozíciókban bepiszkoljuk a kezünket, mert egyszerűen csak tudjuk, hogyan kell csinálni és meg is csináljuk. Aztán örülünk az eredményeknek!  ?

Ha nem hiszel nekünk, akkor nézd, meg mit mondanak rólunk!

Fontos tudnivalók az értékrendünkről.

Akkor fogod a legjobban érezni magadat nálunk, ha Te is egyetértesz a zöld területben lévő dolgokkal, és ha Te is utálod a piros területben lévő dolgokat.

(emberileg ezekben érdemes egyetértenünk!)

Légy saját magad motorja – Nálunk mindenki magasan ön motivált mind magánéletben, mind a szakmájában. Ebből egyenes ágon következik, hogy csak olyan emberekkel akarunk együtt dolgozni, akiknek perzselő vágyuk van arra, hogy egyre és egyre jobbá váljanak a szakmájukban. (Ehhez mi mindent megadunk: eszközparkot, továbbképzésre időt és pénzt – ha nálunk hozod az eredményeket, just say the word és mi invesztálunk beléd.)

Te hajtsd ki a saját eredményeid – Az első pontból következik, hogy nem akarok a “főnököd” lenni. Nem is szeretem ezt a szót. Laci inkább maximum a vezetőid lesz, aki meghatározza a cég fő fejlődési irányát és ehhez mutat neked utat – azonban a TE szakmai feladatodnak TE leszel a főnöke.

Szeresd a technikát – A modern eszközökkel dolgozik nálunk mindenki, hogy, hatékonyabban tudjuk végezni a munkánkat. Elengedhetetlen, hogy a számítógép, okos telefon szerves része legyen az életednek és nagyfokú magabiztossággal kezeld. Bocsi, de itt ehhez érteni kell – de minimum nyitottnak lenni arra, hogy napok alatt kitanulj bármit.

Lojalitás: Nagyra értékeljük azokat az embereket, akik hosszútávon gondolkodnak és napi szinten tesznek is ezért, hogy ez megvalósulhasson.

(Ezeket a dolgokat nem szeretjük és az a legideálisabb, ha Te sem szereted ezeket.)

Nem dohányzunk – A csapatunkban senki nem dohányzik és szeretnénk, ha ez jó ideig még így maradna.

Nem szeretjük a negatív embereket – Ha neked minden reggeled “jól indul ez a nap is…” mondattal kezdődik, akkor nem közénk való vagy. Nem tudjuk elviselni a panaszkodást napi egyszeri alkalomnál többször – mi cselekedni szoktunk, nem hisztizni és a környezetet okolni. Megértjük, ha valakinek éppen rossz napja van, de a mi csapatunkban ez max. 1-2 napig tart. Hidd el, sokkal felemelőbb érzés állandóan pozitívnak lenni!

Nem szeretjük azokat az embereket, akik méhecske módjára virágról virágra szállva próbálkoznak minden virág beporzásával, akár a magán életükben, akár a munkájukban.

Milyen lehet velünk dolgozni?

18.00-tól oktatunk 21:00-ig

Főként az a célunk, hogy a tanítványaink elégedettek legyenek, és jól érezzék magukat. Ezért a tanárok már az óra kezdése előtt 20 perccel megérkeznek, előkészülnek, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessék el az órákon. Nem feltétlenül munkaidőre gyúrunk. Mi nem tudunk “túlórázni” mert az iskolák termeit 9 után igyekeznek bezárni. Imádjuk azt, amit csinálunk, a semmiből hozunk létre valamit és bizony alkotás közben repül a “munkaidő”. Nagyon örülünk neki, ha Te is szenvedélyes vagy és néha többet teszel bele a munkádba, mint amit az átlagos társadalmi elvárás szerinti munkaidő takar – cserébe a cégünk is többet tud nyújtani neked minden területen.

Itt tartjuk az órákat:

Tánctermünk Debrecenben és Nyíregyházán iskolák tornatermeiben működik.
A táncterem jellemzői:
  • 100 nm2-es terület
  • tágas, fényes
  • Női és férfi öltöző
  • felújított helységek

Bérelt termekben dolgozunk, saját eszközökkel

Az órákon lesz egy teljesen saját használatú tableted. A munkával kapcsolatos telefon  költségeidet térítjük, amennyiben a munkakörödből fakadóan lesz ilyen. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, (pl. tánccipő) hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat.

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál a Salsa Ritmo csapatában?

Telefonos ügyfélszolgálatunk 8-15 óra között áll rendelkezésedre, csak hívj minket bátran a +36-20/553-9900-as számon!

Ha inkább e-mailt írnál nekünk, ezt az uzenet@turmixtanciskola.hu címen teheted meg.

Legyél Te is részese e csapatnak!

MI hiszünk abban, hogy a tánc közössége és annak örömei a rengeteg nevetés a sok-sok játék, a mozgás mindenkire pozitívan hat és hathat!

Hiszem, hogy neked is tud segíteni!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK